Български и световни изби представят продукцията си на Празник на любовта и виното

Български и световни изби представят продукцията си на Празник на любовта и виното
Открай време любовта и виното вървят ръка за ръка. Не само защото любовта опиянява като старо вино, а защото на 14 февруари българите празнуват двойно – в чест на покровителя на лозята Трифон Зарезан и на закрилника на влюбените Св. Валентин.

В тон с традицията Varna Mall и Асоциацията на сомелиерите и виноценителите в морската столица за поредна година в навечерието на 14 февруари организират за варненци и гостите на града Празник на любовта и виното. На 9 февруари (събота) от 12 часа, паралелно с Фермерския пазар, на Пазара в търговския център ще си дадат среща производители и дистрибутори на гроздови еликсири от емблематични български изби и световни винени дестинации.


Посетителите ще могат да дегустират образци от регионите на Мелник и Стралджа, висококачествени португалски вина, италиански и френски бутикови серии от семейни изби на потомствени винари и космополитна винена палитра от Европа, Африка, Южна Америка и Нова Зеландия. Присъстващите ще се насладят на широка гама от гурме специалитети, ще могат да си купят италиански занаятчийски деликатеси и натурални продукти от местните производители на Фермерския пазар, а за най-малките гости на празника ще бъде организирана Работилничка за рисунки върху цветни порцеланови чаши.


За доброто настроение на всички в съботния ден ще звучи музика на живо с участието на популярния музикант Стоян Роянов Я-Я. Входът за Празника на любовта и виното е свободен.


 

Споделете в социалните мрежи:

Google+
Коментари