Безплатни тренировки по зумба, пилатес и Медитация с тибетски звънкови купи ще радват варненци на арт фестивала "Сръчко"

Безплатни тренировки по зумба, пилатес и Медитация с тибетски звънкови купи ще радват варненци на арт фестивала "Сръчко"
Безплатни тренировки по зумба, пилатес и Медитация с тибетски звънкови купи ще радват варненци и гостите на града на арт фестивала "Сръчко".

Зумба фитнесът ще се проведе на 6-ти и 7-ми юли от 19 часа и ще е с продължителност по 1 час. Тренировките ще бъдат водени от Ани, Андриана и Мануел от клуб "Макси Фит". Треньорите са дългогодишни сертифицирани майстори по Zumba Fitness и Strong by Zumba.


Пилатес тренировката ще бъде водена от Мария и ще се проведе на 13-ти юли. Мария Тонева е международно сертифициран инструктор по Пилатес, Табата, HIIT, Personal rehab fitness training, Pilates rehabilitation. Тренировката ще се проведе от 10 часа, с продължителност 40 мин.


Заниманията са уместни и полезни за мъже и жени от всякаква възраст, родители с деца.


Медитацията с тибетски звънкови купи ще се проведе от Светлана Урумова на 6-ти Юли от 9 часа. Фините звуци на тибетските купи ни настройват на универсалните вселенски честоти. По този начин лесно постигаме:


- медитативно състояние по напълно естествен начин;


- дълбока релаксация и намаляване на стреса;


- баланс на чакрите;


- синхронизиране на лявото и дясно полукълбо на мозъка.


След тренировките всички треньори ще са на разположение на всички желаещи да направят концултация с тях.


Арт фестивалът "Сръчко" ще се проведе за поредна година в Приморския парк във Варна - между Морското казино и сцена "Раковина". За 3-та поредна година той ще радва Варненци и гостите на града от 5-ти до 18-ти юли. В него ще вземат участие над 100 майстори на ръчно изработени произведения на изкуството от България и чужбина. Майстори ще изработват на място с грънци за дома и градината. Посетителите ще се запознаят и с тайните на дърводелството. Гостите ще се докоснат и до тънкостите на тъкането.  Ще има и изложители с мед, бижута, натурална козметика, детски книжки, майстори на рисуването с къна. Организаторите са подготвили и още много изненади за малки и големи като една от тях са госите от "Варненски свободен университет" - катедра "Информатика" които е представят Scratch на всички желаещи да се докоснат до тайните на средата за програмиране, в която се създават анимирани истории, интерактивни игри и сценарии за филми.  Клуб  FUNтазия ще запознават родителите и децата с „Емоционална интелигентност и социално-емоционални компетенции, с поредица от игри и забавления ЗАЕДНО, ОфисГруп България и Jolly ще предоставят през цялото време безплатен децки кът за всички малчугани и още много други интересни, любопитни и полезни неща.

Споделете в социалните мрежи:

Google+
Коментари