Юнашкият салон събира кулинарни майстори на фестивал за Никулден

Юнашкият салон събира кулинарни майстори на фестивал за Никулден
Традиционен благотворителен кулинарен фестивал организират Община Варна и Варненската туристическа камара на 5-ти декември, под мотото "Да споделим Никулден". Тази година събитието ще се проведе в реновирания Юнашки салон - мястото, където през 1929 г. се е провело първото лозаро-винарско изложение във Варна.

В надпреварата за най-вкусно и изискано блюдо ще се включат  представители на ресторантьорския и хотелиерския бизнес, както и възпитаници на колежите и професионалните гимназии по туризъм от града и региона. Фестивалът има състезателен характер и участниците в него ще  получат оценка за своите кулинарни умения от жури, с председател шеф Иван Манчев и членове Петър Йоргов - председател на Българската асоциация за кулинарна култура, и Веселин Шарков - кулинарен експерт. Представителите на медиите също ще имат възможност да излъчат свой фаворит. 


Входът за посетители ще е отворен от 15.30 ч., а събраните средства от продажби на изложените кулинарни творби ще бъдат предоставени на дома за стари хора „Гергана" във Варна.

Споделете в социалните мрежи:

Google+
Коментари