Компютърна техника от Plasico.bg

Компютърна техника от Plasico.bg
Светът през последните 30 години стана изключително технологичен, появиха се нови професии, други изчезнаха, а масово хората започнаха да работят умствено ангажирана работа. Интернет от друга страна даде възможност на милиони хора по света да работят дистанционно от домовете си, да общуват и да се забавляват. Всичко това обаче е немислимо без технологиите.

Ние от Plasico напълно подкрепяме технологичното развитие и създадохме този онлайн магазин за да помогнем на много хора да се възползват от множеството джаджи. Какви разновидности ще откриете в нашия сайт и по какъв начин ще помогнем за правилния избор?


Видове компютърна техника в Plasico.bg


Пазарът на технологиите вече е изключително разнообразен и в Plasico.bg към момента могат да бъдат открити всевъзможни електронни джаджи, но ние се фокусирахме само върху най-полезните от тях. Това са:


монитори - основно разновидностите се свеждат до различната големина на екрана - до 20 инча и над 27 инча;


настолни компютри - класифицират се основно по модел на видеокартата и процесора от най-новите серии на основните играчи в бранша - AMD и Nvidia;


компютърни компоненти - тук Ви очакват дънни платки, процесори, RAM памет, видео карти, захранвания и т.н;


лаптопи - лесно можете да направите своя избор по различни важни показатели - процесор, цена, видеокарта, предназначение и т.н;


смартфони и таблети - както по марка и модел, така и по големини на екраните;


аксесоари - за всички налични в магазина Plasico.bg продукти предлагаме и аксесоари за тях;


батерии и зарядни - от допълнителни акумулатори за различните марки лаптопи до външни пауър банк батерии за зареждането на смартфони и таблети;


принтери - печатащи и сканиращи устройства от всички известни в отрасъла марки и консумативите за тях;


мрежово оборудване - за изграждането на Вашата домашна или офис компютърна мрежа тук ще откриете всичко необходимо.


Разнообразието от компютърна техника в Plasico.bg е значително и уменията за правилен подбор са много важни. Ето за това по-долу ще дадем някои насоки и препоръки за това.


С какво можем да помогнем при избор на подходящата такава


Още преди да започнете да правите избор на каквато и да е техника от онлайн магазина на Plasico.bg е необходимо да сте наясно какво очаквате от покупката си? Дали ще играете игри (гейминг) или просто ще използвате новото си устройство за гледане филми, общуване в социалните мрежи, за слушане на музика и гледане на видеоклипове (за домашна употреба)? Вероятно ще използвате електронното си устройство за работни цели (бизнес)?


Всички тези критерии са една ясна отправна точка за по-нататъшното определяне на параметрите на новия Ви компютър, смартфон, таблет и необходимите за него аксесоари. След това се свържете с експерт на Plasico.bg, който ще може по-бързо и точно да Ви предложи подходящи оферти.


 

Споделете в социалните мрежи:

Google+