Една забранена любов

Една забранена любов
Пламнала отново 40 години по-късно.
Ако не вярвате, че за истинската любов няма срок на годност и може да трае вечно въпреки всички препятствия, то трябва да прочетете тази история. Неслучайно хората са казали „Старата любов ръжда не хваща“...

Бил Брукман и Маделин Коубърн се срещат за първи път преди повече от 40 години. Тогава той е на 23 г., а тя на 16 г. Бил се влюбва до полуда в Маделин и през 1978 г. той я кани да излязат на среща. Въпреки че младото момиче също изпитва интерес към обожателя си, баща й твърдо й забранява да се виждат. Причината - Бил е твърде артистичен според разбиранията на родителите на Маделин. Двамата били принудително разделени и не се виждали няколко десетилетия, но през 2008 г. животът ги събира отново. И така, благодарение на случайността, Бил и Маделин започват да се срещат отново и не след дълго се сгодяват. Предложението на Брукман е повече от романтично. Той иска ръката на любимата си в ефира на радио BBC 4. Тя не отговаря на момента, но по-късно казва "Да".  Тогава той споделя:„Съдбата е нещо много странно и никога не знаеш какво ще ти се случи, но понякога наистина си заслужава да изчакаш 40 години. На времето бях съкрушен, когато Маделин отказа да се видим, но трябваше да го приема“. Маделин и Бил израстват в Лъфбъроу, графство Лестършър, Англия, учат в едно и също училище и се запознават покрай брата на Маделин, който е съученик на Бил. Той се влюбва в нея, когато режисира пиеса в училище, в която тя участва. Тогава Брукман я кани на среща в местен пъб, но баща й категорично й забранява да се отзове на поканата. 


Съдбата решава да се намеси 30 години по-късно и те отново се срещат съвсем случайно. Въпреки че е минало толкова много време, искрата на страстта пламва отново помежду им. Бил събира смелост и кани Маделин на среща и то в същия пъб, в който я е поканил преди точно три десетилетия. Този път за любовта им няма никакви пречки и двамата най-накрая са заедно. Не след дълго те официално обявяват връзката си и се сгодяват в ефир. Тогава Маделин споделя:


„Фактът, че нещата между нас не се получиха на времето и че сега сме заедно след цели 40 години, означава че сме живели интересен и богат живот и че това е най-специалното и щастливо събитие, което е трябвало да се случи“. 


Въпреки всички препятствия и дистанцията на времето Маделин и Бил си казват заветното "Да" и официално стават семейство на 26-и октомври.  


Източни: BBC

Споделете в социалните мрежи:

Google+