КАЧЕСТВЕНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА КУХНИ ОТ МЕБЕЛИ „ВЕНУС”

КАЧЕСТВЕНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА КУХНИ ОТ МЕБЕЛИ „ВЕНУС”
Все по – често всеки от нас предпочита да спести време разчитайки на пазаруването в онлайн магазини.

Това дава възможност да се разгледат по-голям брой продукти съответстващи на личните предпочитания и потребности. В този дух верига магазини за мебели „Венус” отвори собствен онлайн магазин, в който предлагаме пълна гама мебели и обзавеждане за кухнята с гарантирано качество за всеки вкус.


Всичките ни продукти – готови кухни, кухненски шкафове, и модулни кухни са изработени от водещи български и чужди производители в богата палитра от цветове и дизайни. За да улесним избора ви на кухня ще си позволим да ви дадем няколко кратки съвета, които ви биха били от полза


Преди да се насочите към покупката трябва да решите, в какъв стил ще бъде вашата кухня.


Класическия стил се характеризира с използването на голям брой отделно стоящи елементи - шкафове, пиедестали, и др. мебели, които са обемисти.  За да си го позволите трябва да разполагате с достатъчно място.


От друга странамодернистичния стил е подходящ за помещения с всякакви размери. Такава кухня дава възможност да  експериментират с материали, цветове и форми. Примерно изработена от MDF, стъкло, пластмаса, метал, изкуствен или естествен камък. Когато сте решили в какъв стил ще бъде вашата кухня, е време да помислите и за нейното оформление. Има пет типа кухненско оформление:


  1. Линейно /всички мебели стоят на една стена/;


  2. Двуредово или U-образно /мебелите са разположени в две редици стени и прозорци/;


  3. Ъглов тип;


  4. „Полуостров” /работната повърхност е в центъра на кухнята, но единият край се допира до стената, останалата част от мебелите се намира около масата/;


  5. „Остров” /работната повърхност стои отделно в средата на кухнята, всички мебели са разположени около нея/.


Убедете се, че сте избрали най-подходящия вариант за кухненското помещение. В случай, че се колебаете или не се чувствате сигурни се свържете с нашите онлайн консултанти, които ще ви дадат най-точните препоръки.


Пожелаваме ви приятно пазаруване!


www.venus.bg


 


 


 

Споделете в социалните мрежи:

Google+